thuis

ga maar even zitten

11 juni 2018

menu-bankje-4Jessica was al even op zoek naar het perfecte krukje voor in haar hal, hij moest naast het witte ladekastje  – waar alle handschoenen en mutsen in zitten – passen. Maar hé, alle winteraccessoires zijn inmiddels alweer een tijdje opgeborgen en bleken, met een beetje schuif- en opruimwerk, makkelijk in de op maat gemaakte kast (je ziet hem hier) te passen. Het ladekastje werd verkocht aan een lieve vriendin en opeens wat er plek voor dit prachtige bankje met de naam Meet.

menu-bankje-1Naast het feit dat er nu een plekje is om je schoenen aan te trekken, je boodschappen te parkeren als je je jas uit doet en waar Danee even kan zitten als ze haar skeelers aan trekt levert een rank bankje als deze ook een zee aan ruimte op. Een win-winsituatie dus en daar zijn we dol op. Het bankje is van het Deense label MENU, wat je waarschijnlijk wel kent van de inmiddels beroemde peper- en zoutmolen die wij allebei dagelijks gebruiken. Het heeft een subtiel metalen onderstel en op de zitting ligt een vilten kussen. En zag je die mooie messing schroefjes al?

menu-bankje-3 Het zwart van deze stoere tweezitter past perfect bij alle andere mooie design meubels (volg deze link naar de mooie collectie van Mister Design) in Jessica haar huis, bij de zwarte kozijnen en als over een paar weken de zwarte stalen deur – die de keuken van de hal afsluit – wordt geplaatst is de hal helemaal af…of toch niet? Wordt vervolgd.

Het bankje werd gesponsord door Mister Design (maar uiteraard alleen omdat wij het echt een te gek item vinden), wil jij nog meer inspiratie opdoen? Check dan hier hun geweldige selectie aan design banken, er zit vast iets tofs voor je bij. En je weet, beter even sparen voor iets waar je écht blij van wordt dan genoegen nemen met iets minder moois.

menu-bankje-2

 

2 Comments

 • Reply Leon 14 juni 2018 at 06:57

  Wat een leuk stoeltje! Fijn dat er eindelijk een stoel is om te zitten en je schoenen aan te doen 😉 Wij hebben eerlijk gezegd niet echt een stoel in de gang, meer een soort plank die in lucht hangt, die we gebruiken om te leunen als we onze schoenen aandoen. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

 • Reply Kelly 16 juli 2018 at 15:24

  Heb deze post helemaal gemist! Wat staat het bankje gaaf Jes, echt heel mooi!!!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën