thuis

foekje fleur

30 september 2017

foekjefleur4Het welbekende verhaal over Foekje Fleur en haar fascinatie voor de zogeheten ‘plastic soup’ blijft ons inspireren en integreren. Die drijvende vuilnisbelt in de Grote Oceaan motiveerde Foekje om de Rotterdamse wateren af te speuren en de gevonden schoonmaakmiddelflessen werden nagemaakt van porselein, een materiaal dat ook niet afbreekbaar is en zo het probleem nog een duidelijk aankaart. Door Foekje zijn wij ook anders naar onze plastic flessen gaan kijken.

foekjefleur5foekjefleur1Zo verwonderen wij ons steeds weer over de hoeveelheid kleuren, vormen en maten plastic flessen die er op de markt zijn. Op Instagram postte Foekje een tijdje geleden een foto met daarop een greep uit de collectie flessen die ze tijdens een inzamelingsactie in Rotterdam bij elkaar sprokkelde: van parelmoerpaars tot goud! De echte Foekjes herken je natuurlijk meteen op onze foto’s, maar wij dagen jou uit op Instagram. Post de mooiste foto van je plastic fles en misschien ruilen wij hem wel om voor een heuse Foekje Fleur. De spelregels en bijbehorende hashtag vind je op onze Instagram.

foekjefleur2Dankjewel Foekje voor deze toffe winactie!

1 Comment

 • Reply Gertrud 5 oktober 2017 at 12:30

  Een echte PRCHTG(e) give-away!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën