thuis

Flowerpot

19 mei 2020

Verlichting uitkiezen is voor veel mensen lastig, zelfs voor ons. Zo vroeg het ronde tafeltje voor de boekenkast van Jessica al enige tijd om een mooi lampje, het moest wel aan verschillende ‘eisen’ voldoen: niet te groot (en ook niet te klein), gezellig licht en roze! Al snel kwam zij uit bij de Flowerpot van het Deense merk &Tradition in de prachtige roodbeige – zo verkoop je deze roze lamp aan je man! – tint.

Dat we hier voor een roze Flowerpot kozen is vast geen verrassing, al twijfelden we nog wel even of lichtblauw ook niet mooi zou staan. Onder het PRCHTG motto ‘bij twijfel kies je roze‘ werd het dus deze! En hoewel lichtblauw waarschijnlijk ook te gek had gestaan vinden we dit toch wel een erg lekker geheel geworden.

De Flowerpot is er in verschillende maten en uitvoeringen. Dit is de kleinste variant, namelijk de VP1. Die leent zich uitermate goed voor een plekje zoals in deze blogpost, maar is natuurlijk ook heel gaaf wanneer je er drie boven je eettafel of kookeiland hangt. Er is ook een toffe tafellamp, die op elke kast of schouw te gek staat, zeker als je voor een tof kleurtje of gepolijst messing gaat.

Wat is jouw favoriete Flowerpot?

Deze blogpost werd in samenwerking met MisterDesign gemaakt, één van onze favoriete (web-)shops op het gebied van design.

2 Comments

 • Reply Kelly 13 juni 2020 at 14:34

  Past perfect! Prachtige lamp.

 • Reply Margriet Spanjaard 25 juni 2020 at 12:32

  Hey, wat leuk, de hele site, maar in dit geval omdat wij dat kleine lampje wat groter in het roood boven onze eettafel hebben hangen

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën