thuis

een houten lama

3 april 2018

lama3Wat waren wij verliefd toen we de kleine haasjes en de wolven tegen het lijf liepen, en datzelfde gevoel overviel ons nu weer. Een lama van hout, wie wil die nou niet adopteren? Je weet inmiddels wel dat dat de simplistische houten puzzels bij onze zuiderburen vandaan komen. Atelier Pierre helpt jonge ontwerpers de markt op en zo dus ook deze collectie Nordic. In hele kleine maatjes, maar ook in een XL-versie (bij Jessica staat er binnenkort zo’n joekel in huis!) en in houtkleur of zwart.

lama2lama4En wat een bof dat we weer overal kunnen plukken! Een rondje op de bakfiets leverde dit gekleurde spektakel op. Met allerlei soorten narcissen in de hoofdrol. We konden het niet laten om de lama een hoofdtooi van deze verse voorjaarsbloeiers te geven en kroonden hem tot Koning Lente. Hij kan het goed hebben, vind je niet? En we vrezen dat jij inmiddels net zo gecharmeerd bent van de lama.. Dan hebben we een fijne verrassing voor je Check snel onze Instagram voor de details.

lama1lama5

2 Comments

 • Reply Ciska Tamminga 4 april 2018 at 19:35

  Hij is geweldiggggggg de lama.
  Ben verliefd op deze leukerd.
  Zou em heel graag winnen…voor in mijn achterkamer waar ik de kinderworkshops schilderen geef.
  Spannend…wacht stilletjes af.

 • Reply Maartje 8 april 2018 at 20:47

  Ja heel leuk deze! Zo prachtig met die bloemetjes ook. Zou hem graag winnen.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën