thuis

dubbelzien: tafeltjes

18 november 2015

tafeltje_deel2_2Dat sommige items in je interieur helemaal niet duur hoeven te zijn, bewijzen onze tafeltjes van de Deense winkel Søstrene Grene. Eerst konden alleen de hele noordelijke shoppers genieten van deze toffe winkel. Nu verschijnen er steeds meer vestigingen, onder andere in Zwolle, Den Haag en Amsterdam. Hopelijk volgen Den Bosch en Nijmegen snel. Geloof ons, met lege handen naar buiten lopen is bijna onmogelijk.

Tafeltjes 2 - liggendTafeltjes 2 - staandZo’n tafeltje is natuurlijk niet helemaal strak afgewerkt en van goedkoop materiaal gemaakt, maar gecombineerd met de DLM van Hay doet ‘ie het heel goed. Sowieso is het de kunst om dure designspullen te omringen met spulletjes van betaalbare winkels: die mix is voor de portemonnee fijn, maar ook voor de sfeer in je huis. Zo is het lederen kussen een sale-item (van zeven euro) uit de 101 Woonideeën van de Leen Bakker. Echt, wanneer je het goed doet, zul je het verschil niet eens zien.

tafeltje_deel2_1Zoals de binnenkijker bij Saskia al bewees, passen spullen van de IKEA ook perfect tussen gevestigde merken als Muuto of Ahrend. Met goedgevulde vaasjes, fijne prullaria en warme vachtjes en kussens in je favoriete kleuren en prints maak je van je huis een heerlijk én persoonlijk thuis. En altijd lachen als vriendinnen vragen waar je toch dat prachtige tafeltje hebt gescoord: gewoon, een goedkoopje van de Søstrene Grene!

Met speciale dank aan Marcha, zij was zo lief om deze tafeltjes voor ons te halen en op te sturen!

Tafeltjes 1 - liggend

7 Comments

 • Reply Kelly 18 november 2015 at 20:29

  Sostrene Grene is zó tof. Daar zijn Kar en ik speciaal voor naar Groningen geweest. Komt nu gelukkig steeds dichter bij huis. Mooie dubbelzien weer!

 • Reply Stephanie 18 november 2015 at 20:40

  Mooie combi’s maakten jullie!

 • Reply Saskia 18 november 2015 at 21:01

  Super leuk weer. Ik ben al in Den Haag geweest…. geniale winkel.

 • Reply Maaike Davina (sproetinhuis) 18 november 2015 at 21:21

  Super met je rissby kruk

 • Reply Marcha 18 november 2015 at 22:07

  Super mooi!
  Heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat 😉

 • Reply Emma 18 november 2015 at 22:56

  Wat leuk weer! Goed geslaagde combi’s!
  En ik vind je fotokunstwerk ook zo gaaf!

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 19 november 2015 at 07:54

  Wat een leukerd, ik ben drie weken geleden bij Søstrene geweest maar toen was dit tafeltje er helaas nog niet!
  Hopen dat er snel een winkel in het Zuiden komt.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën