thuis

dubbelzien: hay s&b dekbedovertrek

7 januari 2015

B017-dubbelzien-2Dat je een foto maakt omdat de kleurtjes zo lekker zoet zijn en dat de ander dan zegt: ‘hé, ik heb ook zo’n dekbedovertrek!’. Dan is het tijd voor een nieuwe dubbelzien. Omdat wij op Instagram nooit echt eerder een kijkje in onze slaapkamers gaven extra leuk.

Slaapkamer Hay liggendPastel met neon en dan in de herkenbare geometrische lijnen, dat kenden we natuurlijk al wel van Scholten en Baijings: we zijn nog steeds verliefd op hun plaids en kussentjes. De schoonheid gecombineerd met een ultrazachte katoensatijnen stof maakt het voor ons een ideale dekbedovertrek. Ook Lode komt er graag op knuffelen en spelen.

B017-dubbelzien-1Het vogeltjesbehang is handbeschilderd door Louise Body en de frisse lichtblauwe kleur past eigenlijk naadloos bij de overtrek (net zoals de peren met blauwe bessen en frambozen-smoothie per ongeluk perfect matchte!)

B017-1Op de plankjes boven en het wandje achter het bed is plaats voor een wisselende ‘expositie’: lievelingskinderfoto’s, bloemen en plantjes, favoriete prints (zoals deze zeefdruk als aandenken aan een toffe tijd in Berlijn). Ben je wel fan van Scholten en Baijings, maar wil je geen dekbedovertrek, dan kun je natuurlijk altijd nog voor het gave klokje gaan. Nu te vinden in de PS collectie van Ikea.

Slaapkamer Hay staand

3 Comments

 • Reply Souraya Hassan | Binti Home Blog 14 januari 2015 at 19:56

  Mooie blogpost met erg sfeervolle slaapkamers! Fijne foto’s. 🙂 En wat goed dat jullie stijl zo bij elkaar past! 😉 Liefs

 • Reply Loes 31 maart 2015 at 21:48

  Super leuke foto’s! Kunnen jullie zeggen waar de roze vaasjes achter het bed vandaan komen?

  • Reply PRCHTG 1 april 2015 at 21:06

   Hoi Loes, bedankt voor je reactie! De vaasjes zijn van Foekje Fleur en echt een feestje om in huis te hebben.

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën