thuis

drie!

17 juli 2016

lodejarig3Drie jaar! Vorig jaar verwonderden we ons erover hoe snel het jaar was gegaan, dit jaar leek nóg vlugger om te vliegen. Grote broer geworden, naar de peuterspeelzaal, een onderbroek, alle schoenen en kleren te klein, iedere dag wijzer en slimmer, bijdehand als zijn ouders maar dan in het kwadraat.

lodejarig5lodejarig1We vieren vandaag al een klein feestje, dinsdag is pas de echte dag. Met een citroenkwarktaart met framboosjes en een monchoutaart met aardbeien (met een bodem van jodenkoeken, ik gebruikte dit recept), bloemetjes uit de tuin van opa en oma en hopelijk met een heleboel cadeautjes!

Het wordt een traditie om een foto te maken met ballonnen. De eerste tros vloog kansloos de lucht in, mijn schuld, toen Lode er helemaal voor klaar stond op de skatebaan. Voor een tweede poging liepen we langs de toekomstige basisschool.. ‘nu mag ik naar school toch?’ Dat gaat een lang jaar worden!

lodejarig2

1 Comment

 • Reply Yolanda 17 juli 2016 at 10:11

  Gefeliciteerd! Wat een vrolijke foto’s en wat een rijkdom 2 prachtige knullen.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën