thuis

denim drift #2

27 oktober 2016

flexa-pastel-1-staandToen de kleur van het jaar van Flexa een aantal weken geleden bekend werd gemaakt, bleven onze hoofden maar druk met het maken van kleurcombinaties. Denim Drift bleek een superveelzijdige en diepe kleur die steeds weer veranderde door de toevoeging van een andere tint.

flexa-pastel-3-staandWe waren er eigenlijk stellig van overtuigd dat roze niet in het palet paste. Roze en blauw samen, meisjes en jongetjes, ouderwets, cliché, flets. Maar niets bleek minder waar. Omdat het blauw ook wat vergrijsd is, en het roze dat we kozen meer poeder of koraalroze is, kan het juist prachtig samen. Het groenige van het petrol in de deken van Orange or Red maakt de brug naar de paar grijsgroene items die we toevoegden: helemaal af. Zo te gek om te zien hoe iedereen Denim Drift in zijn eigen interieur mixt en matcht. Op Instagram zagen wij al verschillende toffe dingen voorbijkomen bij onder andere @lisettedejong51, @styleandsugar, @stephanieot en @pimpelwit. Maar kijk vooral ook eens bij Wimke, Binti Home en Marij. Benieuwd wat jullie plannen en resultaten zijn!

flexa-pastel-2-staandOver de te mooie gepersonaliseerde kopjes van keramiste Suzan Becking schreven we al. Wij zullen niet verbaasd zijn als deze bekers een dikke hit tijdens de aankomende feestdagen zullen worden!

flexa-pastel-liggendFlexa maakte deze blogpost mogelijk.

3 Comments

 • Reply kim 4 november 2016 at 11:56

  Mooie combi zo. Ik zocht iets voor de kamers van mijn twee jongens thuis. In combinatie met grijs en mogelijk donkergroen. Maar deze basis vind ik te gek. Prachtig!

 • Reply het Woonschrift | denim drift gebruiken in je interieur - het Woonschrift 12 juni 2017 at 22:18

  […] denim drift past goed bij volijke kleuren via prchtg […]

 • Reply heart wood – PRCHTG 16 oktober 2017 at 18:41

  […] met Flexa. Vorig jaar gingen we ook aan de slag met de kleur van het jaar, Denim Drift (deel 1 en deel 2). Het prachtige beddengoed is van La cerise sur le gateau en werd ons door Imke van Studio […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën