thuis

de terra kast

26 april 2020

Het witte televisiemeubel van Fleur was een van de eerste items voor in het nieuwe huis. Een meubel precies op maat, lekker lang om de breedte van de kamer te benutten, met vakken en deurtjes op eigen gekozen plekken en hout op de kopse kanten. Bij Tylko kun je via een app of op de website aan de slag met het ontwerpen van jouw droomkast. Je begint met ‘type 01’ of ‘type 02’ en gaat puzzelen met kleuren, breedtes en hoogtes en kastjes of lades. Een boekenkast, schoenenkastje, vinylkast, tv-meubel of buffetkast: de mogelijkheden zijn legio.

Uiteindelijk na heel wat schuifjes omzetten, ontstaat dan stap voor stap het perfecte meubel voor in jouw eigen huis. Precies zo hoog als je wil, precies zo breed om die ‘dooie hoek’ wat meer sfeer te geven. Denk er wel aan om ook genoeg dichte kastjes of lades in te passen, want echt niet alle spullen zijn het waard om tentoongesteld te worden. Wij kozen voor grote lades onderin, zodat de kinderen er zelf bij kunnen. De kastjes staan inmiddels vol met vazen die we lekker kunnen afwisselen. Nooit genoeg opbergruimte!

In de aanvragen voor stylingadviezen krijgen we erg vaak de vraag hoe je sfeer aanbrengt met behulp van accessoires zonder dat het een bonte kermis wordt. Zonder al onze geheime tips prijs te geven, zullen we je op weg helpen. Wij denken graag groot! Spaar voor die waanzinnige vaas – daar krijg je echt geen spijt van – en zorg dat je die steeds vult met jouw lievelingsbloemen. Elke keer als je erlangs loopt, voel je het geluk door je lijf stromen. Beloofd. Je kunt ervoor kiezen om alle accessoires binnen een kleurenpalet te kiezen. Roze met terra is echt een match made in heaven. Maar durf ook eens voor een gekke bonte mix te kiezen! Tenslotte is het ook een goed idee om binnen een bepaald thema te decoreren. Wij hebben inmiddels een leuke collectie vogels. De Housebird van Eames, maar ook de houten exemplaren van Hem of Spring Copenhagen bij elkaar vormen al een heel fijn groepje.

Deze post maakten wij in samenwerking met Tylko. We zijn blij dat dit toffe merk ons het vertrouwen gaf om onze eigen kast te kiezen!

2 Comments

 • Reply Kelly 13 juni 2020 at 14:36

  Wauw!

 • Reply roze tylko – PRCHTG 12 oktober 2020 at 16:14

  […] je hier al kon lezen zijn we groot fan van Tylko, we hebben inmiddels allebei twee meubels in huis en […]

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorie├źn