thuis

creatief met bloemen

21 maart 2017

bloemenijsje2De ranonkels vallen langzaam maar zeker blaadje voor blaadje uit. De tafel ligt bezaaid met lichtroze, witte en knalroze blaadjes. Maar omdat ze zo ongelooflijk veel laagjes hebben, blijven het juweeltjes. Te zonde om ze in de prullenbak te mikken.

bloemenijsje3We zagen de doos met ijshoorntjes in de keukenla, dachten aan de mooie voorbeelden die op Pinterest rondzweven en gingen met een stukje nat keukenpapier en een creatieve peuter aan de slag: tadaaa! De ooit zo mooie voorjaarsbloeiers veranderen in minstens zo prachtige bloemenijsjes.

bloemenijsje4Waar wij ook volop van genieten, is om erop uit te trekken met de bakfiets om op zoek te gaan naar voorjaarsschatten. De verschillende bloesemtakken voelen en ruiken, even uitstappen om een bloemetje te plukken. Thuis overal de naam van opzoeken, in een vaasje schikken of de blaadjes ontleden om zo te ontdekken hoe een bloem in elkaar zit. Magisch!

bloemenijsje5

No Comments

Leave a Reply

over ons

Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

blogger voor

Meest recente berichten

Categorieën