thuis

budget vs design

24 mei 2016

Design 2 - liggendHet inmiddels beroemde bureautje van Ikea deed ons in eerste instantie denken aan heel duur houten designexemplaar. Wat zijn ze daar bij onze noordelijke buren toch goed in: voor iedere portemonnee bereikbare items ontwikkelen die het echt in elk huis goed doen.

Design 3 - staandGestyled met artikelen van onze lievelingsdesigners zien we het tafeltje heel graag. Een delicaat karaf van Muuto met bijbehorende glaasjes, een stoel én vaas van hetzelfde favoriete label. De ‘all time favorite’ kaars Tallow van Ontwerpduo erop, keramiek van Elke van den Berg en de toolbox van Vitra (die het zelfs met plantjes erin heel goed doet).

Design 3 - liggendDesign 1 - staandHet leuke is, dat het bureautje er minstens zo tof uit kan zien met budgetartikelen erop. Dit laten we morgen op ons blog op VT Wonen zien. Hier vind je ook al onze andere posts over mooie design items, de toffe kamer van Lode en onze keramiekverzamelingen. In de gaten houden dus!

Design 1 - liggend

 

1 Comment

 • Reply Rensina Steursma 24 mei 2016 at 17:17

  Wat een prachtig bureautje, je zou het inderdaad niet zeggen dat die van de Ikea komt.
  Mooie foto’s weer en echt alle accessoires zou ik zo willen hebben *hearteyes*

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën