thuis

boysroom

29 januari 2015

B021-4De muren waren al grijs voordat het kleine kamertje de babykamer werd, de oude kast uit noord-noord-Nederland veranderde in een beauty toen hij in de lievelingskleur groen gekalkt was (en daarna opgeschuurd met staalwol) en de rest van Lode zijn domein wordt wisselend opgevuld met fijne kleertjes, oude Dinky Toys, zachte dekentjes en gekke knuffels. De combinatie grijs-geel blijft favoriet. Van okergeel tot zonnig knalgeel: al het grijs frist er van op.

B021-5Al vanaf het begin zijn we op zoek geweest naar geschikte verzorging voor zijn droge huidje (helaas van zijn moeder geërfd). De meeste producten droogden hem alleen nog maar meer uit of ze zorgden zelfs voor plekjes en bultjes. Alleen de meest neutrale -en dus niet lekker ruikende- olie leek succesvol. Maar toen was er ineens Naïf. Zacht, verzorgend en heerlijk geurend. Na het bad wordt er naar hartenlust getut en gesmeerd.

B021-6En in bad wordt er fanatiek gespeeld en gespetterd met de regenwolk. Een cadeautje van een hele lieve ‘tante’. Iedere keer weer genieten als de regenstraaltjes langs zijn gezichtje druppelen.

12 Comments

 • Reply Jacoline 29 januari 2015 at 12:42

  Oh de regenwolk is hier ook zo favoriet! En Naïf ga ik bestellen, ik gebruik nu Weleda of Lush (Honey I washed the kids, ook heerlijk!) voor Olivia maar Naïf lijkt me ook heerlijk.

  • Reply PRCHTG 29 januari 2015 at 12:44

   Alleen die naam is al fantastisch haha! Maar ben echt fan van Naïf, zo verzorgend en ook nog eens lekker ruikend. Benieuwd naar jouw ervaringen!

 • Reply Janneke 29 januari 2015 at 13:04

  Zijn kamertje is een van de redenen geweest waarom ik je toen, nog zwanger, ben gaan volgen, zo mooi! 🙂 En van de Naif komen testers mijn kant op. Heel benieuwd of Lucy’s eczeem huidje het ook fijn vindt!

  • Reply PRCHTG 29 januari 2015 at 13:11

   Oh we zijn benieuwd joh! Lode z’n huidje is ook enorm gevoelig, maar dit ging meteen goed! Laten we het voor Lucy ook hopen (ruikt zo lekker namelijk) X

 • Reply Laura 29 januari 2015 at 20:11

  Wat een fijne kamer! Hier ook niets anders dan Naif, werkt goed en ruikt lekker zacht… Zodat je de geur van je kindje ook nog ruikt 😉

 • Reply Karlijn 29 januari 2015 at 21:31

  Wat een fijne post Fleur! Hier ook grijs en geel, ik blijf ervan houden… Het regenwolkje kennen we hier nog niet, maar volgens mij ook een hit voor Loet, ik zal eens op zoek gaan! X

 • Reply Tamara 30 januari 2015 at 08:44

  Oh ja heeeerlijk spul he Naïf?! Ik gebruik het ook voor Lior en zijn gevoelige huidje. Loer heeft echt een prachtig kamertje

 • Reply chantal manenschijn 30 januari 2015 at 10:42

  Wauw, wat een lief maar toch stoer kamertje!

 • Reply Manon 30 januari 2015 at 14:16

  Lode heeft een paradijsje daar. Zo mooi! En nu ik al die enthousiaste reacties lees over Naif zal ik toch ook eens een poging wagen voor Juul. Haar beentjes voelen aan als schuurpapier….

 • Reply Stephanie 1 februari 2015 at 09:30

  Dat wolkje is schattig! Komt er niet te veel water uit in een keer?

  • Reply PRCHTG 1 februari 2015 at 19:52

   Nee! Er komen juist heerlijke straaltjes druppels uit! Echt een aanrader.

 • Reply Ellen 4 februari 2015 at 11:48

  Hier ook fan van Naif..vanaf het eerste uur. Ondertussen alles al uitgeprobeerd en het ruikt heerlijk.
  Mijn Oliver heeft eczeem in zijn knieholtes, en het gaat tot nu toe goed.
  Het word er niet erger van (ook niet minder)
  Het wolkje ga ik onthouden.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën