thuis

bordjes aan de muur

23 november 2017

bordje2Jaren geleden was er de liefde voor een kussen. Eentje met kuifmezen erop, turquoise met een knalroze achterkant – paste perfect bij alle hysterische kleuren die er verder in huis waren. Nu jaren later ontdekten we de wandbordjes, van dezelfde maakster: Myrte van Love Myrte. Perfect voor aan de muur van een vogelfreak.

bordjes3Jullie zijn vast razendbenieuwd naar het diner van gisteravond. We maakten jullie via Stories lekker met foto’s van de mooie gedekte tafels (glazen, bestek, borden, alles natuurlijk van Iittala), de gangen vol lekkers (echte kaviaar, goddelijke zalm, fazantje, veel chocola) en als hoogtepunt natuurlijk onze cadeaus. We kregen van Iittala de kans om elkaar in de watten te leggen en kozen voor de tijdloze Aalto vaas. Het model is een perfecte hoogte en in de meest warme kleur oker. Perfect matchend met Jessica haar Muuto eetkamerstoelen, dus mooie plaatjes verzekerd.

bloemenmeisje2bordjes1Bedankt voor de bordjes lieve Myrte! En Lotte van Coebergh en Iittala nogmaals dank voor jullie uitnodiging. We genoten volop.

2 Comments

 • Reply Annelies Dorsman 26 november 2017 at 20:03

  Jullie zijn weer goed in de watten gelegd! Wat fijn! X

 • Reply Lotte Huijg 28 november 2017 at 10:29

  Prachtige plaatjes, jullie bedankt!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën