thuis

bloomon

11 oktober 2015

Bloomon - liggendBloomon, iedereen heeft er inmiddels van gehoord. Ze vulden in no-time onze tijdlijn op Instagram met hun prachtige boeketten. In nog geen jaar tijd bezorgen zij inmiddels wekelijks 3000 tot 3500 bossen bloemen – in de avonduren – bij hun abonnees thuis. Je kunt kiezen uit verschillende maten en bepaalt zelf of je het boeket elke week, tweewekelijks of maandelijks wenst te ontvangen. Wat je ook kiest: genieten is gegarandeerd!

Bloomon 4 - staandBloomon 7 - staandBloomon groeit als een malle (en dat is ook niet zo gek) en verovert nu ook Duitsland met haar bloemenabonnement. Wij voelen ons dan ook zeer vereerd als we een kijkje mogen nemen in het hart van de zaak, het hoofdkantoor in Amsterdam. Hoewel de bloemen direct van de kwekers aan de abonnees geleverd worden komt de geur van bloemen ons in de lobby al tegemoet, want vandaag krijgen wij een heuse workshop onder bezielende leiding van Anton van Duijn. Hij is hét creatieve brein achter deze waanzinnige boeketten!

Bloomon 3 - staandDat bloemen zijn lust en leven zijn, straalt er vanaf! Kort en bondig vertelt hij ons dat hij graag met vergeten bloemen werkt: dat zijn de bloemen waarbij wij aan oma denken, maar door de blaadjes te verwijderen blijken dit prachtige exemplaren te zijn. Verder leert hij ons niet bang te zijn om in hoogte te variëren, zo krijgt iedere bloem een plek in het boeket en hoe belangrijk schoon water, al dan niet met een druppeltje chloor is. Al snel mogen we zelf aan de slag met onze Bloomon vaas en kunnen we helemaal losgaan met de bloemen die er voor ons klaarstaan. We voelen ons net kinderen in een snoepwinkel, zoveel keus en kleur.

Bloomon 5 - staandWanneer we er niet uit komen staat Anton met raad en daad – én een grapje – voor ons klaar en aan het einde van de workshop pakt hij onze creaties vakkundig in. Met de enorme bos bloemen in dito vaas verlaten wij opgewekt en tevreden Amsterdam, om thuis verder te genieten van een heerlijke ochtend en onze zelf samengestelde Bloomon boeketten. Tip: wil jij zelf ook een keer je vaas in de stijl van Anton vullen bekijk dan zijn filmpjes op YouTube.

Bloomon 6 - staandNu jullie toch helemaal in de sfeer van bloemen zitten, we beloofden jullie nog een winnaar. Op Instagram merkte @judithspaai al scherp op dat de foto van de winnares er zomaar eentje van ons zou kunnen zijn. Hij past perfect in de serie. En aan deze dame is het wel besteed om bloemen en producten kunstig vast te leggen. Lieve Yvonne, het #prchtgvaasjevanelke komt jouw kant! Mail je ons even?

Fijne zondagavond!

10 Comments

 • Reply Judith Spaai 11 oktober 2015 at 20:48

  Haha… gefeliciteerd Yvonne!
  En dames, als jullie een keer een assistente nodig zijn 😉

 • Reply Stephanie 11 oktober 2015 at 21:03

  Ohhh mooi zeg! Heerlijk zo’n workshop van zo’n enthousiaste man :)!

 • Reply Yvonne 11 oktober 2015 at 21:15

  Ik doe een dansje in de kamer …heel blij mee Jessica en Fleur

 • Reply Yvonne 11 oktober 2015 at 21:17

  Nou ja komt mijn bericht niet helemaal door … Dank jullie wel dames

 • Reply Manon 11 oktober 2015 at 21:28

  Hoera voor jou Yvonne! En het was een héle gezellige middag met jullie. Merci!

 • Reply Vanessa Barendregt 11 oktober 2015 at 21:35

  Wat een fijne, jaloersmakende workshop! Knap hoe Bloomon zichzelf neer heeft gezet. Ik vond alle bloemen van hun op de vt wonenbeurs ook zo mooi!

 • Reply Sandra Broekhuis 11 oktober 2015 at 23:56

  Gefeliciteerd Yvonne!

 • Reply Imke Plat 12 oktober 2015 at 20:33

  Wat heb je dat ontzettend mooi geschreven!
  Je laat mensen echt mee genieten en ik herbeleef de dag! Te gek

  • Reply PRCHTG 14 oktober 2015 at 22:37

   Hey Imke, ah wat een lief compliment! Heb een hele fijne dag gehad, jullie volgens mij ook he?

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 12 oktober 2015 at 21:51

  Wat een prachtige boeketten zijn het toch altijd he? Ik ga zeker de filmpjes eens checken! En Yvonne, van harte!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën