thuis

bloemenmeisjes

16 februari 2017

bloemenmeisjes7Vanmiddag was het zover: de inauguratie. Hoe sjiek klinkt dat? We vertelden jullie al eerder dat wij dit jaar de titel Bloemenmeisje mogen dragen, samen met elf andere meiden vertegenwoordigen wij de Bloemenagenda van mooiwatbloemendoen. Bij Cottoncake in Amsterdam verzamelden we ons, intussen spiekten we verlekkerd tussen de schappen, want wat een toffe kleding en accessoires verkopen ze daar, en waren we vooral onder de indruk van het spektakelstuk boven aan de trap.

bloemenmeisjes1bloemenmeisjes5Een bloemstuk waarin alle twaalf bloemen van de Bloemenagenda vertegenwoordigd waren. Van de gerbera tot de roos en van de alstroemeria (de bloem van de maand februari) tot de gloriosa. We werden onder het genot van allerhande hapjes versierd en op smaak gebracht met bloemen, echt alles was in stijl, uitgedaagd om onszelf voor te stellen als een bloem die bij je past en moesten op een traditionele manier veiling spelen om zo de bloem van de maand naar keuze veilig te stellen.

bloemenmeisjes3Over iedere bloem werd iets verteld. Deze info kun je ook altijd eens nalezen op de website van mooiwatbloemendoen, best interessant om te weten welke bloem je het beste cadeau kunt doen als je naar de symboliek zou kijken.

bloemenmeisjes6bloemenmeisjes4En de hapjes! Echt niet alleen een feestje voor de mond. Eetbare viooltjes, springrolls met gekleurde bloemen erin, drankjes met lavendel en flessen water met fruit en verse kruiden op tafel. En na de echte beëdiging met bloemenkransen en het fotomoment mochten we de middag afsluiten met het samenstellen van een eigen boeket om thuis van te genieten.

bloemenmeisjes2

5 Comments

 • Reply Kelly 16 februari 2017 at 20:53

  Wauw, dat ziet er echt tof uit! En wat een eer dat jullie daaraan mocht deelnemen!

 • Reply Sasje 16 februari 2017 at 21:17

  Wat ziet het er fantastisch uit. Ze hebben fantastische bloemenmeisjes aan jullie! En wij genieten mee van het moois

 • Reply Gertrud 20 februari 2017 at 20:34

  Klinkt èn ziet er ook zeker zo uit als een geweldige beleving! Prachtige kleuren.

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën