thuis

block party

12 februari 2017
trolley1

Een klein feestje vanmiddag. En voor het allereerst liet ik het taarten bakken over aan een patisserie (‘ieder zijn vak’ dacht ik toen ik de verfijnde citroencreme omhuld met frambozencoulis en het knapperige bodempje eronder proefde). Mijn kleine nichtje werd drie, een lieve vriend ging een marathon lopen (‘ieder z’n hobby’, dat ook) en ikzelf vond slingers, toeters en bellen niet zo nodig voor mijn aanstaande drieëndertigste verjaardag. Maar de gebakjes, de thee en de koffie kon ik niet toffer presenteren dan op mijn nieuwe Block.

trolley4Met rondrennende peuters en dreumesen is een tafeltje (of welk meubel dan ook) an sich al best wel een uitdaging. We hebben inmiddels best een aardige verzameling opgebouwd – met de HAY DLM wordt rondgesjouwd alsof het een handtas is – maar een bijzettafel op wieltjes ontbrak nog. Tot groot genoegen van Goof kan dit exemplaar van Normann Copenhagen alle kanten op rijden.

trolley3Simon Legald ontwierp de Block met de bekende ‘tray table’ als voorbeeld, maar dan vereenvoudigd en gemoderniseerd. In staal met essenhout uitgevoerd is de Block een veelzijdige en vooral enorm handige tafel die je ook als nachtkastje of toilettafel zou kunnen inrichten. In een handomdraai monteer je de wieltjes die prachtig zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de tafel (en ze kunnen 360 graden draaien, dat ontdekten de jongens ook binnen een mum van tijd).

Mister Design is natuurlijk de bijzettafelleverancier bij uitstek. Deze blogpost kwam dan ook tot stand in samenwerking met deze toffe (web-)winkel. De taartjes komen van Patisserie de Rouw

3 Comments

 • Reply Kelly 12 februari 2017 at 20:29

  Heel tof het tafeltje. En die taartjes….prachtig!

 • Reply Tamara 13 februari 2017 at 21:40

  Zoooo mooi! Gefeliciteerd nog. Zo jong, 33

 • Reply Vicky - Stijl Habitat 13 februari 2017 at 21:51

  Echt heel mooi, zowel het tafeltje als de taartjes! En natuurlijk jouw verjaardag, van gefeliciteerd!!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën