thuis

alle ballen verzamelen

7 december 2014

Kerst blog 2 - handen met ballenB004-boom-JesHet is zover! We mogen eindelijk echt los… haal die kerstballen maar van zolder! Geef alle kandelaars die je kan vinden een plekje en maak het zo knus en gezellig mogelijk: het is tenslotte maar twee dagen per jaar kerst. Gelukkig mogen we van alle kerstversiering een week of vier genieten (meestal willen we dat ook niet veel langer, toch!?).

Al is de strijd rondom de echte kerstboom nog niet gestreden, deze kerstboom op doek is inmiddels een feit. Twee grote voordelen van deze boom: hij neemt geen ruimte in én hij verliest geen naalden. Wij prikten hier met spelden deze mooie papieren sterren van Hay (via le Diorama) op. Maar je kunt natuurlijk elke willekeurige kerstversiering ‘erin’ hangen!

Kerst blog 2 - IKEA boom + tafeltjeUiteraard zijn we de kleintjes niet vergeten, in de speelhoek hangt een kerstster gemaakt van een kinder-duimstok. We zagen hem vorig jaar al voorbij komen, maar nooit in deze vrolijke kleurtjes. Je snapt dat we deze duimstok in regenboog kleurtjes niet konden weerstaan. Op het dressoir prijkt een bontgekleurd bos gemaakt van houten speelblokken. De blokken van HAY zijn natuurlijk écht de max, maar met het krappe decemberbudget is dit een prima alternatief. En wanneer wij het oude autootje met het kerstboompje zien rijden beginnen we al snel de eerste kerstliedjes te neuriën. ‘I’m driving home for Christmas, Oh I can’t wait to see those faces’…..

B004-kerst-2

4 Comments

 • Reply Kelly 7 december 2014 at 22:32

  Ik houd van jullie manier van schrijven, de prachtige foto’s en de leuke tips!
  Goed bezig dames!

  X

 • Reply Mireille 8 december 2014 at 10:33

  PRACHTIG!

 • Reply Marielle Heesakkers 10 december 2014 at 22:14

  Wat een super leuke blog. Leuke verhalen en mooie foto’s. Mijn schoonmoeder heeft al een paar jaar de ikeaboom hangen. En versiert hem elke jaar weer anders. Leuk om die bij jullie ook tegen te komen!

  • Reply PRCHTG 12 december 2014 at 19:59

   Dankjewel lieve Marielle, en wat leuk dat je schoonmoeder ook zo creatief is!

  Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën