thuis

aftellen, opruimen & inpakken

13 november 2016

piano-1-staand-groot-4 Opeens kwam daar het besef: over een kleine twee maanden is het zover, dan zullen we voorgoed de deur van dit huis achter ons sluiten en geven we de sleutel door aan de nieuwe bewoners! Lichte paniek ook, want van alle weekenden die we hebben om in te pakken zijn er al een aantal vol gepland. Met o.a. de 19e het BNK scoot in Skateland te Rotterdam, waar wij Jelmer – ons middelste kuiken- zullen aanmoedigen. De hoogste tijd dus om na te denken over wat meegaat en wat niet.

piano-2-staandWie mij op cuubscorner volgt weet dat ik op mijn gemakje al wat spulletjes aan het verkopen ben en de komende weken zal ik daar mijn hoekje blijven aanvullen. Zó leuk om te zien hoe alle items een mooi nieuw plekje vinden; zoals het roze Seletti lampje, dat nu hangt te shinen in het kleurrijke huis van Ilona. Het prachtige dienblad van Ibride hangt inmiddels bij Lonneke aan de muur.

piano-liggendIets lastiger lijkt het om een plekje te vinden voor onze piano, dus voorlopig stal ik er een deel van mijn keramiekverzameling op uit en maak ik er nog maar veel fijne plaatjes van. Het duurt vast niet lang meer tot we voor dit prachtige instrument een nieuwe eigenaar vinden, eentje die het wél gaat bespelen, want dat verdient deze beauty!

Fijne zondagavond!

piano-1-staand

1 Comment

 • Reply Annemiek 10 september 2019 at 08:56

  Hi, kun je mij laten weten waar je die leuke keramieke roze pop op de piano met gouden konijntje vandaan hebt?

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën