thuis

2017 in vierkantjes

31 december 2017

template-4x5-2017Tweeduizendzeventien. Het jaar van Jessica haar nieuwe woning. Het statige huis op de dijk dat iedere maand meer eigen werd en waarin al de nodige prachtige shoots zijn gehouden. Spannende samenwerkingen, inmiddels een lijstje met namen om trots op te zijn. Een snoepreisje naar Vitra, veel keramiek en vazen en nog meer bloemen (heel veel mooie bloemenmeisjes, waarvoor onze dank!), een kleurenpalet waar steeds een andere kleur de hoofdrol in ging spelen, liters verf werden op wanden gesmeerd en er werden ook toffe meubels en accessoires toegevoegd aan onze collecties. En laten we de Meet the Blogger Audience Award niet vergeten, die we dankzij jullie in de wacht sleepten!

Reuzebenieuwd wat het nieuwe jaar in petto heeft. Een jongetje op de peuterspeelzaal, de opbouw van een nieuw huis voor Fleur, een achttiende verjaardag, een eindexamenjaar, hopelijk veel fijne inspiratie en nieuwe ontdekkingen, lekkere recepten, smaakvolle binnenkijkers en kleurrijke posts voor jullie! De komende weken staan er al weer heel veel fijne dingen op de planning en we hopen – net als voorgaande jaren – dat jullie weer met ons mee gaan genieten van al dat PRCHTG’s. Voor nu wensen we jullie allemaal een mooi & liefdevol 2018, dat al jullie wensen voor het nieuwe jaar uit mogen komen.

Liefs,

Fleur + Jessica

 

2 Comments

 • Reply Barbara 31 december 2017 at 21:12

  Inspirerende vrolijkheid! Gaan we lekker zo door in 2018! De beste wensen ✨

 • Reply Lonneke 4 januari 2018 at 03:21

  Mooie plaatjes en leuke verhalen!
  Een super 2018 gewenst!

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën