thuis

1000 en 1 nacht met nobodinoz

29 mei 2019

nobodinoz-2-1In deze blogpost een stralende hoofdrol voor de nachtblauwe canopy met gouden sterren van Nobodinoz. Gemaakt van het zachtste en meest soepele katoen dat we ooit zagen creëer je met dit prachtige hemeltje in elke (kinder-)slaapkamer een heerlijk knus plekje om heerlijk te slapen of een gezellig tentje om in te spelen. Sinds Danee deze boven haar bed heeft hangen slaapt ze veel beter en geloof ons, zij was écht een slechte slaper.

nobodinoz-2-4Voor deze sprookjesachtige setting lieten we het donkerblauw terugkomen in een bijpassend kussentje en combineerden we het met het witte dekbedovertrek met gouden Bubble print. Vooral nu de dagen langer worden – oké, en de voetjes viezer – gaat onze voorkeur uit naar heerlijk fris en licht beddengoed. Achter het hoofdkussen zie je nog net het rolkussen gemaakt van stevig linnen, heerlijk om op deze manier nog even een boekje te lezen en uiteraard super geschikt als basis sierkussen.

nobodinoz-2-5nobodinoz-2-2Hoewel Danee dol op blauw is houdt ze – gelukkig voor ons – ook van een toefje roze, dat passen we in de vorm van kussentjes en accessoires aan de muur toe. In de fraaie print van het luiertasje – wat wij gewoon als tasje gebruiken – zit ook roze. Je vindt bij Lidor een hele collectie aan mooie verzorgingsproducten van Nobodinoz. Eveline van Bisou de Lou was zo lief om voor Danee het perfecte slingertje te maken (het super mooie mobile is ook van haar hand), zo is het altijd een beetje feest op haar kamer.

nobodinoz-2-6Als kers op de taart laten we zien hoe je met zo’n mooi hemeltje als deze heel eenvoudig een hoekje maakt om lekker te spelen of een boekje te lezen voor het slapen gaan. Om lekker zacht te zitten ligt het gewatteerde ronde speelkleed in ‘dolce vita’ roze op de grond, daarnaast een heerlijke plof poef om in te ontspannen.

Zin in nog meer Nobodinoz inspiratie? Check dan onze vorige blogpost over dit gezellige kamertje ook nog even!

nobodinoz-2-3Wij bedanken Lidor en Nobodinoz voor deze ontzettend leuke samenwerking! We hebben ervan genoten eindeloos te variëren met al deze fijne spulletjes.

 

1 Comment

 • Reply Leon 30 mei 2019 at 16:25

  Ik vind zo een canopy doek voor kinderen zo schattig. Het trekt altijd meteen mijn aandacht. De donlker blauwe kleur waar jullie voor hebben gekozen is ook echt super mooi. En juist gecombineerd met een toefje roze is het extra mooi. Erg leuk gedaan. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

 • Leave a Reply

  over ons

  Bij ons is de rode draad roze, inmiddels al vijf jaar! Elkaar ‘ontdekt’ op Instagram en onze krachten gebundeld in een blog met de naam PRCHTG.

  Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees hier meer.

  blogger voor

  Meest recente berichten

  Categorieën